Organisatie

Wij ontwikkelen en produceren foliekassen in samenwerking met Heuvel-Folie-Serres. Dat doen we al bijna 40 jaar. Onze kassen worden gebouwd door vakkundige kassenbouwers, die al jaren ervaring hebben, waardoor elke kas optimaal en op tijd wordt opgeleverd.

In onze kasconstructies worden vanzelfsprekend uitsluitend materialen volgens de hoogste kwaliteitsstandaards verwerkt. De steeds voortdurende en innovatieve ontwikkelingen van onze foliekassen staan daarom altijd garant voor een perfecte uitvoering.

In 2020 is een samenwerking aangegaan met AgrowSer Foliekassen, een bedrijf dat gespecialiseerd is andere types foliekassen, folietunnels, schermhallen en fruitoverkappingen. We profiteren van elkaars kennis en kunde, waardoor onze positie op de markt enorm is versterkt.

VDH Foliekassen is gevestigd op de Coenecoop 450 te Waddinxveen, centraal gelegen in het midden van het groene Hart van Nederland, dicht tegen snelwegen A12 (Utrecht – Den Haag) en A20 (Gouda – Rotterdam), maar door het tegenover het pand gelegen station Triangel Waddinxveen, ook direct verbonden met vliegveld Schiphol te Amsterdam.

CONTACT

Wilt u weten hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust
contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

      CAPTCHA code:
      captcha

      Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”