FOLIEKASSEN

VDH Foliekassen is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van foliekassen op maat. De constructies worden samengesteld uit hoogwaardige materialen, resulterend in een lange levensduur.
Bij het ontwerp van elk project houden wij rekening met installaties die eventueel in de kas verwerkt moeten worden, zoals scherminstallaties en systemen voor insectengaas. Op deze wijze kunnen installaties van derden op efficiënte wijze geïntegreerd worden in de structuur van onze kas.

Air 2000

Deze foliekas kenmerkt zich vooral door een maximale luchting vanwege een ventilatiesysteem dat geopend wordt vanuit de nok, waarbij iedere luchtingszijde apart geopend kan worden. Wordt er ook nog een regenkap op het dek gemonteerd, dan is luchten bij regen ook mogelijk. Een ideale kas voor het afharden van een plant. 

De kas is standaard leverbaar in de breedtematen 8.00m, 9.60m, 12.80m en 14.40m, maar op verzoek kunnen wij ook aangepaste breedtematen leveren.  

Venlokas – folie

Dit type foliekas is gebaseerd op de Venlo kasconstructie met kapsystemen en is leverbaar met één- of wisselzijdig doorlopende gootluchting, waardoor een optimaal kasklimaat gecreëerd kan worden.


Aandrijving van het ventilatiesysteem vindt plaats door een tandheugelsysteem, maar kan ook uitgevoerd worden met railmechaniek en een trek-duwbuis, resulterend in nog snellere sluit- en openingstijden, minder onderhoud en minder schaduwwerking.

De kas is standaard leverbaar in de breedtematen 8.00m, 9.60m, 12.80m en 14.40m, maar op verzoek kunnen wij ook aangepaste breedtematen leveren.

Breedkap – folie

De breedkapkassen van VDH Foliekassen worden geleverd met enkele- of dubbelzijdige nokluchting voor een optimale beluchttingscapaciteit. De luchtramen zijn 2.50m diep en staan een opening toe tot wel 2.20m. Aandrijving hiervan vindt plaats middels een tandheugelsysteem.


De kas is standaard leverbaar in de breedtematen 8.00m, 9.60m en 12.80m maar op verzoek kunnen wij ook aangepaste breedtematen leveren, zoals 14.40m en 15.00m.

Waarom VDH Foliekassen

CONTACT

Wilt u weten hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust
contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

      CAPTCHA code:
      captcha

      Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”